Omschrijving

Bungalowontwikkeling centraal gelegen in Nederland

Het aangebodene is gelegen op circa 31 hectare eigen grond. Hierop mogen onder andere 208 recreatiewoningen, 2 groepsaccommodaties en diverse centrale voorzieningen (waaronder een fitness-, horeca- en wellnessgelegenheid) gerealiseerd worden. Het bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld.

In verband met de geplande bungalowontwikkeling zijn al aanwezig:

  • Paviljoengebouw met overdekt zwembad;
  • Groepsaccommodatie (28 personen);
  • Een natuurzwemplas met zandstrand (circa 2 hectare);
  • Ongeveer 2,5 kilometer (geluids-) wallen. In alle herplantplicht is voldaan. Tevens is een archeologisch onderzoek uitgevoerd.

Vanuit toeristisch oogpunt is de bungalowontwikkeling uniek gelegen aan de rand van een schitterend natuurgebied, genaamd de Maashorst. Dit is een circa 2.400 hectare groot natuurgebied, met naald- en loofhout, heide, heuvels met zandverstuivingen, vennen, recreatieplassen, uitgezette wandelpaden, mountainbikeroutes en ruiterroutes. Het gebied wordt actief gepromoot vanuit de drie betrokken gemeenten en vanuit de provincie. Het is een van de “Landschappen van Allure”.

Op het terrein mogen gerealiseerd worden:

50 x 4-persoons recreatiewoningen 75 m²
108 x 6-persoons recreatiewoningen 87,5 m²
50 x 8-persoons recreatiewoningen 100 m²
1 x groepsaccommodatie (bestaand) 200 m²
1 x groepsaccommodatie (nieuw) 300 m²

Met ondersteunende voorzieningen waaronder een overdekte zwemvoorziening, horeca (categorie 2 of 3), sauna, fitness en wellness en de hierboven genoemde aanduidingen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Arjan Mulder op telefoonnummer: 06 2232 1010.

Vraagprijs € 6.750.000,00 k.k.

Ligging

Foto's

Brochure