Camping (circa 250 plaatsen) aan een Nationaal Park met ontwikkelingsmogelijkheid voor 40 recreatiewoningen

Kenmerken

Kenmerken:

  • Tot het aangebodene behoren tevens de infrastructuur, de overige (recreatieve) voorzieningen, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand.
  • Inclusief de recreatieve voorzieningen op het bedrijf, waaronder een centraal op het terrein gelegen sport- en speelveld met diverse speeltoestellen, een kinderzwembad en een vijverpartij;
  • Voorzien van paardenboxen, een paardenbak en daarnaast eigen bosgrond;
  • Voorzien van diverse opstallen, waaronder een vrijstaande bedrijfswoning, een royaal centrumgebouw (met o.a. een horecagelegenheid en recreatiezaal), 2 keurige sanitairgebouwen en diverse opslagruimten;
  • Complete camping met circa 250 kampeerplaatsen (waaronder eigen verhuureenheden zoals een moderne recreatiewoning, 3 verhuurchalets en 2 trekkershutten);
  • Gelegen in een toeristisch dorp aan een Nationaal Park (circa 6.000 hectare);

Op het terrein mogen 40 recreatiewoningen gerealiseerd worden (120 m² per recreatiewoning). Daarnaast zijn er 2 bedrijfswoning toegestaan.

VERKOCHT

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Omschrijving

Het aangebodene is gelegen in een toeristisch dorp aan een groot Nationaal Park (circa 6.000 hectare). Het betreft een complete camping met circa 250 kampeerplaatsen (waaronder eigen moderne verhuureenheden zoals een recreatiewoning, 3 verhuurchalets en 2 trekkershutten). Op de camping bevinden zich diverse recreatieve voorzieningen waaronder een centraal op het terrein gelegen sport- en speelveld met diverse speeltoestellen, een kinderzwembad en een vijverpartij.

De camping is verder voorzien van diverse opstallen, waaronder een vrijstaande bedrijfswoning, een royaal centrumgebouw (met o.a. een horecagelegenheid en recreatiezaal), 2 keurige sanitairgebouwen en diverse opslagruimten.

Aanwezig is een agrarische grond met hierop paardenboxen en een paardenbak. Daarnaast is er bosgrond in eigendom.

Aangeboden worden tevens de infrastructuur en de overige recreatieve voorzieningen, waaronder de bedrijfsinventaris voor de camping en het klantenbestand.

NB. Op het terrein mogen 40 recreatiewoningen gerealiseerd worden (120 m² per recreatiewoning). Daarnaast zijn er 2 bedrijfswoning toegestaan.

VERKOCHT

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Foto's