Duurzame toeristische camping met 2 Bed & Breakfastkamers en paardenweide in het Noorden van het land (ruim 1,8 hectare) 

Kenmerken

Kenmerken: 

  • Gelegen in een landelijke, groene omgeving, met een grote verscheidenheid aan recreatieve mogelijkheden;
  • Camping met circa 44 kampeerplaatsen. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden op eigen terrein. Vanuit planologisch oogpunt zijn er 65 kampeerplaatsen toegestaan (waaronder 25 verhuureenheden van 40 m2). Ook zijn er 4 recreatiewoningen of een groepsverblijf toegestaan.
  • Voorzien van een moderne vrijstaande bedrijfswoning (energielabel A+, bouwjaar 2015) met hierin o.a. een bedrijfswoning, receptie, 2 Bed & Breakfastkamers en een werkplaats;
  • Overige opstallen in de vorm van een sanitairgebouw met opslagruimte en een open kapschuur met berging.
  • Gelegen op ruim 1,8 hectare eigen grond. Daarnaast wordt er ongeveer 1,3 hectare naastgelegen grond gebruikt van derden voor het verrichten van activiteiten;
  • Voorzien van diverse recreatieve voorzieningen, waaronder een dierenweide, boomgaard met ecologische pluktuin, zandspeelplaats en diverse speeltoestellen en een paarden-/ponyweide;
  • Tot het aangebodene behoren ook de infrastructuur, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand..

Verkocht

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Omschrijving

 

Het aangebodene is gelegen in een landelijke, groene omgeving, met een grote verscheidenheid aan recreatieve mogelijkheden. Het is gelegen op ruim 1,8 hectare eigen grond. Daarnaast wordt er ongeveer 1,3 hectare naastgelegen grond gebruikt van derden voor het verrichten van activiteiten.

Op het aangebodene bevinden zich diverse opstallen, waaronder een moderne vrijstaande bedrijfswoning (energielabel A+, bouwjaar 2015) met hierin o.a. een bedrijfswoning, receptie, 2 Bed & Breakfastkamers en een werkplaats. Op het terrein bevinden zich verder een sanitairgebouw met opslagruimte en een open kapschuur met berging.

Het betreft een camping met circa 44 kampeerplaatsen (waaronder 4 verhuureenheden in eigendom). Er zijn uitbreidingsmogelijkheden op eigen terrein. Vanuit planologisch oogpunt zijn er 65 kampeerplaatsen toegestaan (waaronder 25 verhuureenheden van 40 m2). Ook zijn er 4 recreatiewoningen of een groepsverblijf toegestaan.

Het aangebodene beschikt over diverse recreatieve voorzieningen, waaronder een dierenweide, boomgaard met ecologische pluktuin, zandspeelplaats en diverse speeltoestellen en een paarden-/ponyweide.

Verkocht

Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Ligging

Foto's