Omschrijving

 

De gemeente De Fryske Marren is van plan om Camping Lemmer (totaal groot circa 5,2 hectare) in erfpacht uit te geven. Hiervoor vindt een verkoop bij inschrijving plaats. Gegadigden kunnen zich hiervoor inschrijven, door het inschrijfformulier in te vullen (bij het tabblad inschrijven). De verkoopbrochure zal vervolgens gemaild worden.

Aan gegadigden wordt de mogelijkheid geboden om:

  • Een bieding te doen op de aanwezige gebouwen (centrumgebouw en een prefab sanitairgebouw), de infrastructuur en de overige voorzieningen op het terrein;
  • Een bieding te doen m.b.t. de hoogte van de jaarlijks te betalen erfpachtcanon.

In de verkoopbrochure staan de kijkdagen vermeld. U kunt zich inschrijven door voor of op uiterlijk: maandag 17 oktober 2022 voor 12:00 uur een bieding uit te brengen bij de makelaar.

Ligging:

Camping Lemmer is zeer fraai gelegen aan het IJsselmeer en het Lemsterstrand, vlakbij een overdekt zwembad en het levendige centrum van Lemmer.

Levering:

Vrij van huur en gebruik. De (gemeentelijke) exploitatie is beëindigd en alle jaarplaatsen zijn verwijderd.

Toekomstig gebruik:

De nieuwe opzet van de camping moet voldoen aan de kwalificatie ‘volledig toeristisch’. Dit betekent een mix van toeristisch kamperen, camperplaatsen en verhuuraccommodaties. Gedacht wordt aan een verhouding van circa 1/3e verhuuraccommodaties en 2/3e toerplekken (waaronder tenten, toercaravans en campers).

Het zal niet toegestaan zijn om de verhuuraccommodaties te verkopen of uit te ponden. De verhuuraccommodaties moeten het jaarrond beschikbaar zijn voor de verhuur. Het aantal verhuuraccommodaties zal beperkt worden tot 70 (inclusief verhuurtenten). Er zal 1 bedrijfswoning worden toegestaan.

Meer achtergrondinformatie is te vinden op:

https://www.defryskemarren.nl/camping-lemmer

Verkocht

 

Ligging