Kenmerken

  • Gelegen op een unieke locatie, bij het Unesco Global Geopark de Hondsrug en direct aan de staatsbossen (circa 5.000 hectare aaneengesloten natuur, met gevarieerde bossen, onverwachte vennen, weidse heidevelden, stuifzand en grillige beken). Daarnaast bevindt het aangebodene zich op loopafstand van een bosven met zandstranden en helder water;
  • Gelegen op circa 3,4 hectare eigen grond, met ruime uitbreidingsmogelijkheden;
  • Camping met circa 60 ruime kampeerplaatsen, waarvan 3 eigen luxe trekkershutten;
  • Voorzien van een zeer luxe (verwarmbaar) sanitairgebouw;
  • Voorzien van een gemoderniseerde royale, karakteristieke woonboerderij met o.a. 5 slaapkamers, een receptie met winkel en een personeelskantine;
  • Voorzien van diverse overige opstallen, waaronder een royale moderne opslagloods;
  • Tot het aangebodene behoren tevens de infrastructuur en overige (recreatieve) voorzieningen en de bedrijfsinventaris.

Verkocht

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Omschrijving

Het aangebodene is gelegen op een werkelijk unieke locatie, bij het Unesco Global Geopark de Hondsrug gelegen. Het bevindt zich direct aan de staatsbossen. Dit betekent circa 5.000 hectare aaneengesloten natuur, met gevarieerde bossen, onverwachte vennen, weidse heidevelden, stuifzand en grillige beken. Daarnaast bevindt het aangebodene zich op loopafstand (circa 100 meter) van een bosven met zandstranden en helder water.

Het betreft een camping met circa 60 kampeerplaatsen, waarvan 3 eigen luxe trekkershutten. De camping beschikt over een zeer luxe (verwarmbaar) sanitairgebouw met hierin ook een wasserette en een wellness- en fitnessruimte.

Het bedrijf is voorzien een gemoderniseerde, karakteristieke woonboerderij met o.a. 5 slaapkamers (bouwjaar 1930), een receptie met winkel en een personeelskantine. Op het terrein bevindt zich een zeer royale en moderne opslagloods (bouwjaar 2011, circa 1.845 m²). Deze loods is in gebruik als machine- en caravanstalling. Er zijn hierbij volop mogelijkheden om de huidige stallingscapaciteit uit te breiden. Verder zijn er diverse overige opstallen aanwezig.

Het aangebodene betreft tevens de infrastructuur en de overige recreatieve voorzieningen, waaronder ook de bedrijfsinventaris voor de camping en het klantenbestand.

Het aangebodene is gelegen op circa 3,4 hectare eigen grond. Er zijn ruime uitbreidingsmogelijkheden (!)

Verkocht

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Foto's