Unieke, midden in het bos gelegen, duurzaam recreatiebedrijf met bedrijfswoning! 

Omschrijving:

Het aangebodene betreft een uniek, midden in het bos gelegen duurzaam recreatiebedrijf dat onder andere beschikt over een bedrijfswoning met gastenverblijf (Bed & Breakfast), 2 ruime groepsaccommodaties (nagenoeg alles gelijkvloers, gezamenlijk te boeken, capaciteit voor 112 personen) met een professionele bedrijfskeuken. Het geheel is gelegen op maar liefst ruim 3,7 hectare grond!

Het aangebodene is vanuit toeristisch oogpunt gezien gelegen op een zeer aantrekkelijke locatie in het Noorden van het land. Het is omgeven door de natuur en bevindt zich naast een bungalowpark en een dagrecreatiepark. Gastvrijheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de verkoper. Het bedrijf heeft al meer dan 10 jaar op rij het beste duurzaamheidscertificaat van Green Key behaald (Goud).

Het aangebodene beschikt verder over diverse recreatieve voorzieningen, zoals een centrale speeltuin met diverse speelvoorzieningen, een dierenweide, een beachvolleybalveld en een basketbalveld. Er vinden daarnaast ook diverse activiteiten plaats, zoals boerenbosgolf, klootschieten en speurtochten. Er is meer dan voldoende bosgrond (in eigendom en omliggend) om deze dagrecreatieve activiteiten uit te breiden. Tot het aangebodene behoren ook de infrastructuur, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand.

Vraagprijs: € 995.000,00 kosten koper (negenhonderdvijfennegentigduizend euro).

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Foto's

DJI 0208

Brochure