Groepsaccommodatie met woning in Drenthe, gelegen midden in de natuur! 

Kenmerken

  • Het betreft een fraai woon-/werk object;
  • Ideaal geschikt voor verblijfsrecreatie in combinatie met dagrecreatie en wonen;
  • Ook geschikt om uniek vrijstaand te wonen met één kleinere (luxere) groepsaccommodatie! Er zijn daarnaast (zeer ruime) bouwmogelijkheden.
  • Gelegen op ruim 3,7 hectare (ruim 37.000 m2 grond);
  • Het betreft twee ruime groepsaccommodaties (capaciteit voor circa 112 bedden) met een woning in 2 opstallen met mogelijkheid voor Bed& Breakfast;
  • Gelegen in een toeristische omgeving in Drenthe, direct aan een natuurgebied, een bungalowpark en een dagrecreatiepark;
  • Het aangebodene beschikt verder over diverse recreatieve voorzieningen, zoals een centrale speeltuin met diverse speelvoorzieningen, een dierenweide, een beachvolleybalveld en een basketbalveld;
  • Er vinden ook diverse activiteiten plaats, zoals boerenbosgolf, klootschieten en speurtochten. Er is meer dan voldoende bosgrond (in eigendom en omliggend) om deze dagrecreatieve activiteiten uit te breiden;
  • Tot het aangebodene behoren ook de infrastructuur, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand.

Vraagprijs: € 995.000,00 kosten koper (negenhonderdvijfennegentigduizend euro).

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Omschrijving

 

Wilt u uniek vrijstaand wonen in combinatie met een recreatieverblijf, midden in de natuur in Drenthe? Dan is dit uw kans!

Het aangebodene betreft een uniek, midden in het bos gelegen duurzaam recreatiebedrijf, dat onder andere beschikt over een woning met gastenverblijf (Bed & Breakfast), 2 ruime groepsaccommodaties (nagenoeg alles gelijkvloers, gezamenlijk te boeken, capaciteit voor 112 personen) met een professionele bedrijfskeuken. Het geheel is gelegen op maar liefst ruim 3,7 hectare grond!

Het aangebodene is ook uitermate geschikt om uniek vrijstaand te wonen met één kleinere (luxere) groepsaccommodatie! Er zijn daarnaast (zeer ruime) bouwmogelijkheden.

Het aangebodene is vanuit toeristisch oogpunt gezien gelegen op een zeer aantrekkelijke locatie in Drenthe. Het is omgeven door de natuur en bevindt zich naast een bungalowpark en een dagrecreatiepark. Gastvrijheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de verkoper. Het bedrijf heeft al meer dan 14 jaar op rij het beste duurzaamheidscertificaat van Green Key behaald (Goud).

Het aangebodene beschikt verder over diverse recreatieve voorzieningen, zoals een centrale speeltuin met diverse speelvoorzieningen, een dierenweide, een beachvolleybalveld en een basketbalveld. Er vinden daarnaast ook diverse activiteiten plaats, zoals boerenbosgolf, klootschieten en speurtochten. Er is meer dan voldoende bosgrond (in eigendom en omliggend) om deze dagrecreatieve activiteiten uit te breiden. Tot het aangebodene behoren ook de infrastructuur, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand.

Vraagprijs: € 995.000,00 kosten koper (negenhonderdvijfennegentigduizend euro).

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Foto's

Google maps

Brochure