Vraagprijs: € 12.950.000 k.k. Vanuit toeristisch oogpunt uniek gelegen aan de rand van een schitterend natuurgebied in een deels glooiende omgeving. Het betreft een bestaand bungalowpark met circa 90 bungalows.
Vraagprijs: € 12.950.000 k.k. Vanuit toeristisch oogpunt uniek gelegen aan de rand van een schitterend natuurgebied in een deels glooiende ...
Vraagprijs € 500.000,00 kosten koper. Camping met circa 80 toeristische kampeerplaatsen, centraal in Nederland, buitendijks aan een rivier gelegen.
Vraagprijs € 500.000,00 kosten koper. Camping met circa 80 toeristische kampeerplaatsen, centraal in Nederland, buitendijks aan een rivier ...
Vraagprijs: € 2.150.000 k.k. Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een echt familiebedrijf, dat zich bevindt in een ideale omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten.
Vraagprijs: € 2.150.000 k.k. Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een echt familiebedrijf, dat zich bevindt in een ideale ...
Vraagprijs: € 845.000,00 k.k. Een ruim opgezette familiecamping met circa 140 kampeerplaatsen (waarvan 10 eigen verhuureenheden), gelegen aan een visvijver.
Vraagprijs: € 845.000,00 k.k. Een ruim opgezette familiecamping met circa 140 kampeerplaatsen (waarvan 10 eigen verhuureenheden), gelegen aan ...
Vraagprijs € 1.300.000,00 kosten koper. Camping met circa 63 ruime kampeerplaatsen en voorzien van o.a. een karakteristieke woonboerderij, een luxe sanitairgebouw en een royale opslagloods.
Vraagprijs € 1.300.000,00 kosten koper. Camping met circa 63 ruime kampeerplaatsen en voorzien van o.a. een karakteristieke woonboerderij, een ...
Vraagprijs € 1.400.000,00 kosten koper. Het aangebodene betreft een fraaie, middelgrote camping, die gelegen is te midden van een glooiend natuurgebied.
Vraagprijs € 1.400.000,00 kosten koper. Het aangebodene betreft een fraaie, middelgrote camping, die gelegen is te midden van een glooiend ...
Vraagprijs: € 685.000,00 k.k. Moderne 23-25 persoonsgroepsaccommodatie met Bed & Breakfast (circa 400 m²). Er zijn 7 slaapkamers die alle voorzien zijn van eigen, modern sanitair.
Vraagprijs: € 685.000,00 k.k. Moderne 23-25 persoonsgroepsaccommodatie met Bed & Breakfast (circa 400 m²). Er zijn 7 slaapkamers die alle ...
Vraagprijs: € 695.000,-- k.k. Het aangebodene betreft een echte groene natuurcamping, die fraai en landelijk is gelegen, met een werkelijk prachtig weids uitzicht.
Vraagprijs: € 695.000,-- k.k. Het aangebodene betreft een echte groene natuurcamping, die fraai en landelijk is gelegen, met een werkelijk prachtig ...
VERKOCHT. Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een camping met bedrijfswoning en restaurant nabij Nationaal Park Weerribben-Wieden.
VERKOCHT. Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een camping met bedrijfswoning en restaurant nabij Nationaal Park ...
VERKOCHT: Uniek wonen (!) met een kleine toeristische camping in het bos met eigen natuurplas en heide (14,7 hectare) en ruime uitbreidingsmogelijkheden.
VERKOCHT: Uniek wonen (!) met een kleine toeristische camping in het bos met eigen natuurplas en heide (14,7 hectare) en ruime ...

Camping kopen of een recreatiebedrijf kopen? Bekijk het aanbod van Recratief Bedrijfsmakelaars

Slaat uw ondernemershart een slag over als u ergens 'camping kopen of recreatiebedrijf kopen' ziet staan? Wellicht is de aankoop van een camping of recreatiebedrijf dan iets voor u. Dit proces vraagt om intensieve begeleiding en daarbij ondersteunt Recratief Bedrijfsmakelaars u graag.

Als gespecialiseerd bedrijfsmakelaar voor de recreatiebranche kunnen wij u adviseren en begeleiden waarbij persoonlijke aandacht en een deskundig advies voorop staan. Wij zorgen er samen voor dat u het recreatiebedrijf koopt wat bij u past.

Ruime keuze in het kopen van een camping of het kopen van een recreatiebedrijf

Recratief Bedrijfsmakelaars biedt een ruim aanbod in exploitatie gebonden recreatiebedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor het kopen van een:

  • Camping
  • Groepsaccommodatie
  • Bungalowpark
  • Sport- en wellnessbedrijven
  • Attractieparken
  • Tennisbanen
  • Golfbanen
  • Watersportbedrijven zoals een jachthaven of zeilschool

Op onze website tonen wij per bedrijf gedetailleerde informatie en beeldmaterialen. Wilt u de gehele verkoopbrochure inzien? Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij zenden u vervolgens digitaal de gewenste brochure. Indien u specifieke vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Specifieke wensen ten aanzien van het kopen van een camping of recreatiebedrijf

Heeft u speciale wensen en staat het bedrijf van uw voorkeur niet bij ons aanbod? Vul dan ons inschrijfformulier in en wij houden de markt in de gaten voor u.