Camping met bedrijfswoning en appartementenverhuur gericht op camperaars! 

Kenmerken

Kenmerken: 

  • Duurzame camping met 35 plaatsen gericht op camperaars;
  • Gelegen op circa 0,9 hectare eigen grond;
  • Voorzien van o.a. een moderne bedrijfswoning met een aangebouwde receptie met kantine, een veranda, 2 verhuurappartementen, diverse wellnessruimten en een sanitairgebouw;
  • Gelegen in een toeristische omgeving, nabij een toeristisch dorp en op korte afstand van de natuur;
  • Het aangebodene beschikt verder over diverse recreatieve voorzieningen, waaronder een fitnesstuin en een jeu de boulesbaan;
  • Tot het aangebodene behoren ook de infrastructuur, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand.

VERKOCHT

Omschrijving

 

Het aangebodene betreft een kleinschalig, duurzaam recreatiebedrijf met 35 plaatsen, dat gespecialiseerd is in de verhuur aan camperaars. Hiervoor zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig.  Het is gelegen op circa 0,9 hectare eigen grond.

Op het terrein bevindt zich onder andere een moderne bedrijfswoning met een aangebouwde receptie met kantine, een veranda, 2 verhuurappartementen, diverse wellnessruimten en een sanitairgebouw. En zijn daarnaast ook andere bedrijfsondersteunende opstallen aanwezig.

Het aangebodene is vanuit toeristisch oogpunt gezien gelegen op een aantrekkelijke locatie, direct in de nabijheid van de natuur en een toeristisch dorp.

Op het recreatiebedrijf bevinden zich diverse recreatieve voorzieningen, waaronder een fitnesstuin en een jeu de boulesbaan. Tot het aangebodene behoren ook de infrastructuur, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand.

VERKOCHT

Foto's

20190609 134720