Prachtig in het groen gelegen kleinschalige bungalowontwikkeling (36 bungalows) in Drenthe

Kenmerken

Kenmerken:

  • Prachtig in het groen gelegen, nabij het typisch Drentse esdorpje Zeijen;
  • Gelegen op korte afstand van de toeristische woonplaats Norg en Assen; de hoofdstad van Assen. De ontwikkeling bevindt zich achter een voormalige manege. Op korte afstand bevindt zich een golfbaan Drentsche Golf & Country Club (Zeijerveen);
  • Circa 2,6 hectare eigen grond (voormalige camping);
  • Het grenst aan een vennetje (natuurzwembad). Dit vennetje behoort niet tot het aangebodene;
  • Op het terrein zijn toegestaan 36 recreatiewoningen van 80 m² of een (niet nader bepaald aantal) chalets van 66 m² (inclusief bijgebouw);
  • Het gehele vergunningentraject (waaronder de bouwvergunningen voor de realisatie van 36 recreatiewoningen en de benodigde aanlegvergunning) is in een eerder stadium reeds met succes doorlopen. Op het terrein bevinden zich al 5 recreatiewoningen (die verkaveld zijn);
  • Let op: er is géén bedrijfswoning toegestaan.

VERKOCHT

Omschrijving

Het aangebodene betreft een kleinschalige bungalowontwikkeling in Drenthe. Het is prachtig in het groen gelegen, nabij het typisch Drentse dorpje Zeijen en op korte afstand van de toeristische woonplaats Norg en Assen; de hoofdstad van Assen. De ontwikkeling bevindt zich achter een voormalige manege. Op korte afstand bevindt zich een golfbaan Drentsche Golf & Country Club (Zeijerveen).

Het betreft circa 2,6 hectare grond (thans voornamelijk grasland) van een voormalige camping. Op deze grond mogen gerealiseerd worden:

  • 36 recreatiewoningen met (op maaiveldniveau) een maximale oppervlakte van 80 m² inclusief bijgebouw (goothoogte 3 meter en een bouwhoogte van maximaal 8 meter en een toe te passen dakhelling van minimaal 30 graden). De afstand tussen de recreatiewoningen dient hierbij minimaal 5 meter te bedragen.

Of:

  • Chalets (geen aantal bepaald) met (op maaiveldniveau) een maximale oppervlakte van 60 m² (bouwhoogte van maximaal 3,80 meter). De afstand tussen de chalets dient hierbij minimaal 5 meter te bedragen. Per chalet mag één vrijstaande berging met een oppervlakte van maximaal 6 m² worden gebouwd (bouwhoogte maximaal 2 meter).

Let op: er is géén bedrijfswoning toegestaan.

Het grenst aan een vennetje (natuurzwembad). Deze ven zelf behoort niet tot het aangebodene. Er is een recht van overpad gevestigd om de ontwikkelingsgrond te bereiken. Er kan eventueel ook een zelfstandige entree gemaakt worden.

Het gehele vergunningentraject (waaronder de bouwvergunningen voor de realisatie van 36 recreatiewoningen en de benodigde aanlegvergunning) voor deze ontwikkeling is in een eerder stadium met succes doorlopen. De verkoper heeft een volledig dossier dat beschikbaar gesteld kan worden. Op het terrein bevinden zich al 5 recreatiewoningen (die verkaveld zijn).

VERKOCHT

Ligging

Foto's