Toeristische camping met vrijstaande woonboerderij in Drenthe (5,6 hectare eigen grond)

Kenmerken

Kenmerken:

  • Het betreft een fraai woon-/werk object, gelegen in het groen en aan vaarwater;
  • Ideaal geschikt voor verblijfsrecreatie eventueel in combinatie met dagrecreatie;
  • Toeristische camping met circa 130 kampeerplaatsen;
  • Gelegen in Drenthe op ruim 5,6 hectare eigen grond;
  • In gebruik voor een specifieke doelgroep, eventueel geschikt voor herontwikkeling (vergunningsvrij chalets toegestaan tot 70 m2);
  • Voorzien van een fraaie vrijstaande woonboerderij met verhuurappartement;
  • Voorzien van diverse ondersteunende opstallen zoals een receptie, een kantine, sanitairgebouw, vrijstaande houtgestookte sauna en een recreatieruimte met opslagruimten;
  • Het aangebodene beschikt verder over diverse recreatieve voorzieningen, zoals een natuurplas met zandstrand, een centrale speeltuin, dierenweide en een sportveld;
  • Tot het aangebodene behoren ook de infrastructuur, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand.

Vraagprijs: € 1.200.000,00 kosten koper (zegge: éénmiljoen tweehonderdduizend euro kosten koper)

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Omschrijving

Wilt u mooi wonen met een middelgrote, duurzame autoluwe camping in het toeristische Drenthe? Dan is dit uw kans! Op het aangebodene bevindt zich namelijk een royale, vrijstaande woonboerderij in het groen en aan vaarwater, waar u ook zelf als ondernemer van kunt genieten!

De camping is gelegen op circa 5,6 hectare eigen grond. Hierop bevinden zich, naast de vrijstaande woonboerderij, een verhuurappartement, een receptiegebouw, een kantine met sanitairgebouw, vrijstaande houtgestookte sauna en een recreatieruimte met opslagruimten en sanitaire ruimten voor de camping.

De camping beschikt over circa 130 kampeerplaatsen en wordt geëxploiteerd, voor een specifieke doelgroep. Er is geen verplichting om dit gebruik voort te zetten. Het terrein is geschikt voor eventuele herontwikkeling. Er kunnen chalets tot 70 m2 (vergunningsvrij) gerealiseerd worden.

Het aangebodene beschikt verder over diverse recreatieve voorzieningen, zoals een natuurplas met zandstrand, een centrale speeltuin, dierenweide en een sportveld. Tot het aangebodene behoren ook de infrastructuur, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand.

Vraagprijs: € 1.200.000,00 kosten koper (zegge: éénmiljoen tweehonderdduizend euro kosten koper)

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Foto's

foto winter

Brochure