Fraai in de natuur gelegen toeristische camping (circa 4,5 hectare) in zuiden van het land, met ruime uitbreidingsmogelijkheden (circa 3,5 hectare)!

Kenmerken

Kenmerken:

  • Gelegen in een toeristische omgeving, direct aan een natuurgebied;
  • Camping met circa 105 kampeerplaatsen. Er zijn vanuit planologisch oogpunt geen stacaravans of chalets toegestaan. De gemeente staat niet afwijzend tegenover het plaatsen van stacaravans of chalets voor de verhuur;
  • Voorzien van een fraaie oude Hoeve, waarin o.a. een receptie, een complete bedrijfswoning (o.a. met 4 slaapkamers), diverse verhuurappartementen (Bed & Breakfast), een sanitairgebouw, een werkplaats en een opslagruimte;
  • Gelegen op circa 8 hectare eigen grond, waarvan circa 4,5 hectare ingericht is als camping. Op circa 1 hectare grond kunnen direct circa 25 extra kampeerplaatsen gerealiseerd worden! Ook is er een groepsaccommodatie toegestaan;
  • Tot het aangebodene behoren ook de infrastructuur, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand.

Verkocht

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).

Omschrijving

Het aangebodene betreft een echt toeristische camping met circa 105 kampeerplaatsen. Het geheel is gelegen op circa 8 hectare. Hiervan is circa 4,5 ingericht als camping. Op circa 1 hectare grond kunnen direct al circa 25 extra kampeerplaatsen gerealiseerd worden! Ook is er een groepsaccommodatie en zijn er 3 recreatiewoningen toegestaan.

De camping is gelegen in het zuiden van het land, direct aan een natuurgebied. Op het aangebodene bevindt zich een fraaie oude Hoeve, waarin o.a. een receptie, een complete bedrijfswoning (o.a. met 4 slaapkamers), diverse verhuurappartementen (Bed & Breakfast), een sanitairgebouw, een werkplaats en een opslagruimte.

Tot het aangebodene behoren ook de infrastructuur, de bedrijfsinventaris en het klantenbestand.

Verkocht

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).